Flash For Fantasy

Billy Idol. Taj osebujan momak koji je žario i palio sa svojim pjesmicama osamdesetih godina nikoga nije ostavio ravnodušnim budimo iskreni, ni frendove ni frendice. Htio si imati taj kurčeviti stav na pozornici, da ti se za sve …

Njegove pjesme znali smo svi, a njegov način života željeli stegnuti u Lee Cooper što smo nosili, te ga doživljavati kao buntovnika osamdesetih.

No jeste li svjesni koliko je tada taj mladac žestoki pjevač bio nabijen erotikom i seksualnim nagonom ? Pazi ovo!  Dakle, referiram se na pjesmu „Flash for fantasy“. Sam Billy Idol u svojoj autobiografiji kaže da je riječi za tu pjesmu napisao kao da se radi o sexy oglasu koji je netko dao u novine. Otkivanje vlastite seksualnosti njega kao i publike koja ga je pratila bez obzira na preferencije u izabiru partnera daje snažnu poruku. Meso za fantazije ne potražuje ljubav već samo gašenje sirove strasti i ispunjenje ili pak samo osjećaj da pored sebe imate truplo nakon samog čina.

I sada se sjetim jednog mog kolege koji veli: Muškarac poslije sexa ima problem kao i kod ubojstva. Nema pojma kamo s tijelom.

Related Post

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)